Nästa Lions Loppmarknad äger rum den 6 maj kl 11:00-13:00 2018

Staffanstorp Lions Club säljer de saker som har skänkts av kommunens invånare och andra. Alla intäkter går oavkortat till olika Lionsprojekt. Nu förbereder vi oss inför loppmarknaden i februari. Lions Loppmarknad äger rum på Gamla sockerbruket, Sockerstan i Staffanstorp .

Staffanstorps Kommun växer så det knakar vilket är mycket positivt. Den blivande Sockerstan börjar snart ta form och med detta kommer många ting att hända.

Staffanstorp Lions Club har under en rad år haft förmånen att kunna disponera ”Potatisladan” för våra aktiviteter till glädje både för oss i Lions och för våra kunder som köpt fina möbler där. Nu tar exploateringen av området fart och med detta kommer vi att tvingas upphöra med denna försäljning eftersom vi inte disponerar byggnaden längre. Lions har nu sålt ut de möbler och andra ting som fanns i byggnaden. Denna slutförsäljning berörde enbart möblerna, i övrigt fortsätter vi tills vidare att sälja övriga loppisprylar som tidigare. Som konsekvens av detta, har vi ingen möjlighet att ta emot möbler som vid hitintills kunnat göra. Detta beklagar vi verkligen.

Staffanstorp Lions Club vill med detta också passa på att tacka alla givmilda personer som på olika sätt skänkt oss möbler under de gångna åren.

Du hittar Lions loppmarknad på Sockerbruksområdet, Dalbyvägen 15, Staffanstorp.

OBS! Ingen entréavgift denna gång!

VARMT VÄLKOMNA

Translate »

Pin It on Pinterest

Share This