Medlemmar

 • IMG_0160

  LIONS BONNAMARKNAD

  Lions Bonnamarknad äger rum första veckan i maj. 2017 inleds marknaden fredag den 5 maj med Tivoli och underhållning i serveringstältet. Lördagen den 6 maj håller knallarna sin försäljning öppen mellan  kl 10:00-18:00. Under dagen och kvällen bjuds det på underhållning på torget och i serveringstältet finns mat och dryck till försäljning. Tivolit håller öppet för alla åksugna. På söndagen kan alla fynda på vår stora loppmarknad.

  Välkomna!

  Staffanstorp Lions Club

  Läs mer om Lions Bonnamarknad

 

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9

Detta är LIONS

Lions Rent Vatten

Projekt Rent Vatten

Lions är en av världens största hjälporganisationer med 1,4 miljoner medlemmar. Medlemmarna engagerar sig ideellt i olika samhälls- och hjälpprojekt för att göra världen till en bättre värld att leva i. Lions förbättrar livskvaliteten för människor lokalt, nationellt och internationellt.

Lions uppgift är ”att skapa och upprätthålla en anda av samförstånd mellan jordens folk gällande humanitära behov, genom frivilliginsatser med lokalt engagemang och internationell samverkan”.

Lions finns i över 206 länder och geografiska områden och har 13 000 medlemmar i Sverige organiserade i 500 klubbar.

Det finns inga gränser för Lions

Vi hjälper lokalt, nationellt och internationellt. Andra exempel på hjälpinsatser är att Lions stödjer cancerforskningen i Sverige, barndiabetesforskningen i Sverige och har hjälpprojekt för barn och ungdomar i Östeuropa.

En styrka hos Lions är lionmedlemmarnas förankring i lokalsamhället som gör att man kan sträcka ut en hand till medmänniskor i sin kommun/ort. Det gör också att det finns stora möjligheter för lionmedlemmar att påverka inriktningen på hjälparbetet. Många lionklubbar arbetar för att höja livskvalitén för barn och ungdomar.

Lionmedlemmar i Sverige samlar in omkring 50 miljoner per år. Alla insamlade medel går oavkortat till ändamålet. Lions organisation och administration betalas helt av medlemsavgifter.

Lions är politiskt och religiöst neutralt och fördömer våld och förtryck i alla dess former. Internationellt är Lions med i ESOC, FN´s ekonomiska och sociala råd. Lions Sverige är bland annat med i Svenska FN-förbundet och SFI (Stiftelsen för Insamlingskontroll) genom Stiftelsen Lions Hjälpfond som har PlusGirokonto 90 1948-0

Lions internationella motto är ”We Serve”, det svenska mottot är ”För samhällsansvar och livskvalité”.

Se Lions presentation

Missa inga nyheter från Lions Club Staffanstorp. Fyll i din e-postadress i fältet nedan och få alla våra nyheter som e-post.

Fyll i din e-postadress:

Levererat av FeedBurner

Translate »