Sista Lions Loppmarknad äger rum den 6 maj kl 11:00-13:00 2018

Staffanstorp Lions Club säljer de saker som har skänkts av kommunens invånare och andra. Alla intäkter går oavkortat till olika Lionsprojekt. Nu förbereder vi oss inför vår sista loppmarknad under överskådlig tid då vi måste lämna våra lokaler på sockerbruksområdet. Lions sista Loppmarknad äger rum på Gamla sockerbruket, Sockerstan i Staffanstorp den 6 maj 11:00-13-00 .

Staffanstorps Kommun växer så det knakar vilket är mycket positivt. Den blivande Sockerstan börjar snart ta form och med detta kommer många ting att hända. 

Staffanstorp Lions Club har under en rad år haft förmånen att kunna disponera ”Potatisladan” för våra aktiviteter till glädje både för oss i Lions och för våra kunder som köpt fina möbler där. Nu tar exploateringen av området fart och med detta kommer vi att tvingas upphöra med denna försäljning eftersom vi inte disponerar byggnaden längre. Lions har nu sålt ut de möbler och andra ting som fanns i byggnaden. Denna slutförsäljning berörde enbart möblerna, men nu har tiden kommit då vi måste lämna våra övriga lokaler och därför avslutar vi vår loppverksamhet med en Superloppis under Bonnamarknaden 2018. Vår loppförsäljning har möjliggjort att Staffanstorp Lions Club har haft möjligheten att stötta många verksamheter genom åren lokalt, nationellt och globalt.

Staffanstorp Lions Club vill med detta också passa på att tacka alla givmilda personer som på olika sätt skänkt oss möbler och övriga saker under de gångna åren.

Du hittar Lions loppmarknad på Sockerbruksområdet, Dalbyvägen 15, Staffanstorp.

FRI ENTRÉ

VARMT VÄLKOMNA

Loppisgeneral: Peer Ekström. Bild: Leif Persson

Translate »

Pin It on Pinterest

Share This