Deprecated: Required parameter $location follows optional parameter $post_types in /customers/9/1/b/lionsstaffanstorp.se/httpd.www/wp-content/plugins/monarch/monarch.php on line 3783 BILFRITT PÅ STORGATAN  - Staffanstorp Lions Club

Gatuavstängning 2015

Lions Bonnamarknad står för dörren och den 8 maj är det dags.

Förberedelserna inför kommande Lions Bonnamarknad pågår för fullt och med den, en rad avstängningar för biltrafiken genom centrum. Dessutom kommer vi att ta en del av parkeringen på Bråhögsplatsen i anspråk för ett barntivoli, närmare bestämt den del av parkeringen som ligger utanför SEB bankens kontor.

Detta innebär att det blir färre parkeringsplatser på Bråhögsplatsen men eftersom den gamla busstationen har gjorts om till nya parkeringsplatser, blir antalet i stort sett detsamma som tidigare.

Vi vill betona att det kommer att vara många mänskor i rörelse runt Bråhögsplatsen och i angränsande gatuavsnitt i samband med tivolit. Detta medför att samspelet mellan fotgängare och bilister måste uppmärksammas.

För att undvika att olyckor sker, kommer fartdämpande åtgärder att sättas upp på gatuavsnittet vid Bråhögsplatsen.

Följande avstängningar kommer att göras:

Balderskolans parkering Sönd. 3/5 kl. 12.00 – månd.11/5 kl. 18.00

Parkeringsplatsen Rådhuset Torsd. 7/5 kl. 08.00 – sönd.  10/5 kl. 19.00

Storgatan – ValhallavägenFre.      8/5 kl. 15.30 – sönd.  10/5 kl. 19.00

Bråhögsplatsen, parkeringen Sönd. 3/5 kl. 12.00 – månd. 11/5 kl 18.00

avstängning

Hans Wentzel med förberedelserna för gatuavstängningen På Lions Bonnamarknad.

Hans Wentzel, Lions Club Staffanstorp som ansvarar för de praktiska detaljerna vill passa på att ge en eloge till bilisterna i Staffanstorp som respekterar de avstängningar och begränsningar som görs för marknaden.

Det kommer att bli lite trångt på Storgatan under fredagen eftersom i stort sett samtliga trafikmärken skall tas bort för att ge plats åt marknadsknallarna. Dessa kommer att återmonteras måndagen den 11/5. Under tiden detta arbete sker, kommer en trafikvakt att se till att trafiken kan flyta så smidigt som möjligt förbi arbetsfordonen.

Lions Club Staffanstorp tackar på förhand för Staffanstorpsbornas förståelse för de hinder i trafiken som eventuellt kommer att uppstå. Vår förhoppning är att Lions Bonnamarknad blir en kul och festlig tillställning och att alla visar respekt och hänsyn till varandra i trafiken runt Bråhögsplatsen.

Ytterligare information om Lions Bonnamarknad kommer senare.

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Share This