Hjälp

Medlemmar kan logga in och ta del av medlemsinformationen

Klicka på “Medlemsinloggning” i toppmenyn. Klicka sedan på “registrera” under inloggningsfälten. Ange ditt önskade användarnamn, hemsidan kontrollerar om ditt föreslagna användarnamn är ledigt eller om du måste föreslå ett nytt. Följ instruktionerna och ange din e-postadress. Du kommer att få en e-post med dina inloggningsuppgifter. Obs! Lösenordet är datorgenererat och kan bytas mot något lättare att kommaihåg. Detta gör du under din profil. Vägen dit finner du uppe till höger på din bildskärm när du är inloggad. Som medlem på hemsidan kommer du att få meddelande via e-post med en länk till alla nya inlägget på hemsidan.

Logga in För att logga in klickar du på  knappen i slutet på detta stycke eller via toppmenyn på “Medlemsinloggning”. Då dyker inloggningsrutan upp, som illustreras här ovan till vänster. Följ instruktionerna på bilden.  Logga in
Logga ut Det viktig att du loggar ut från hemsidan för att förhindra oönskad information på den. Detta är speciellt viktigt om du loggar in via ett Internetkafé eller lånar någons dator. Glömmer du att logga ut från din egen dator så är det mindre farligt och programmet loggar ut dig automatiskt efter en viss tids inaktivitet.

Inlägg Framgångsrika inläggsskrivare (bloggare) ger alltid rådet att skriva personligt och om ämnen som många kan vara intresserade av. Ett inlägg kan lyftas upp med bilder och texten behöver inte vara lång. Hittar du  intressant information på en annan hemsida kan du länka till den och bara skriva en kort ingress/citat för att göra läsarna nyfikna att läsa mer. Inläggen kan kommenteras, “gillas” av facebook och “tweet” av twitter användare och “e-postas”  med hjälp av knapparna under inläggen.  Lycka till med era inlägg. Jag hoppas att detta kan bli ett trevligt och intressant hemsida för oss alla och att vi får många intressanta kommentarer från våra läsare. Men den blir vad vi gör den till så skriv många intressanta inlägg.

Skapa inlägg/sidor

Lär dig skriva inlägg i WordPress. >>

Lär dig skapa sidor i WordPress. >>

Frågor angående hemsidan kan ställas här:

[contact_form email=”webmaster@lionsstaffanstorp.se” subject=”Frågor angående hemsidan”]

Translate »

Pin It on Pinterest

Share This