Lions Bonnamarknad, är i gång under helgen den 5, 6 och 7 maj. Jag heter Ingvar Ahlström och är President i Lions Club Staffanstorp och jag hälsar er hjärtligt välkomna till årets Lions Bonnamarknad.

Bild på Ingvar Ahlström som är president i Staffanstorp Lions Club. Ingvar har Lions gula jacka och blå keps.

Staffanstorp Lions Club President Ingvar Ahlström

Hela Staffanstorp är mer eller mindre på benen dessa dagar. Vi i Lions Club tycker det är något visst med detta.  Det som nu stundar är Lions Bonnamarknad nummer 47 i ordningen. Vi i Lions Club Staffanstorp tycker att det är kul att sätta fart på Staffanstorp en gång om året och vi vet att våra besökare tycker det är trevligt att det blir en Lions Bonnamarknad årligen. Det blir fest och glädje och folk trivs på gator och torg. Vår klubb är nu 53 år gammal och fortfarande har vi medlemmar som är aktiva och som har varit med och bildat klubben. På senare tid har vi fått nya medlemmar, både kvinnor och män, vilket är mycket positivt för klubbens vidareutveckling.

Vad gör då klubben med de pengar man samlar in?

Under åren vi funnits till, har vi samlat in drygt 10 miljoner kronor då omräknat till dagens penningvärde.

Läs gärna artikeln om hur pengarna som samlats in har fördelats. Vi vill dessutom klargöra att alla de pengar vi får in på olika arrangemang, oavkortat går vidare till olika hjälpprojekt både lokalt, nationell och internationellt. Dessutom vill vi framhålla att Staffanstorps kommun på olika sätt stödjer Lions Bonnamarknad så att denna kan genomföras.

I serveringstältet på torget serveras både hamburgare och grillkorv och till detta kan man köpa öl, ett glas vin, läsk/vatten eller kaffe.

Lions Club startade 1917 och fyller 100 år och finns representerade i nästan alla länder. Vi firar genom att ha ett extra välfyllt program i tältet och på scen.

Årets uppträden i tältet och på scen ser du i Bonnamarknadstidningens programtablå.

Och du, som tycker att det verkar vara trevligt med det som Lions Club sysslar med, du är välkommen att höra av dig till oss. Du bara ställer dina frågor till någon av våra Lions. Du hittar dessa i gula Lionjackor och du får säkert svar på dina frågor. Vi behöver flera medlemmar till vår klubb och om du är intresserad är du hjärtligt välkommen till oss i Lions Club Staffanstorp.

Avslutningsvis vill jag passa på att tacka alla de som ställer upp och hjälper oss då vi har olika arrangemang. Jag tänker på Aviatörerna, anhöriga och övriga vänner som helhjärtat ställer upp för Lions goda ambitioner att hjälpa dem som har det svårt på olika sätt.

Välkommen till Lions Bonnamarknad den 5 till 7 maj 2017 och besök gärna vår loppmarknad på gamla Sockerbruket, söndagen den 7 maj mellan kl. 11-13.

Välkommen!

Ingvar Ahlström

President

Lions Club Staffanstorp

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Share This