TJUGONDE KULTURNATTEN I STAFFANSTORP

Förberedelserna inför årets upplaga av 2015 års Lions Kulturnatt, den tjugonde i ordningen, pågår just nu för fullt. Kontakter med medverkande sker dagligen och allt börjar falla på plats.

Fredagen den 23 oktober öppnar Kulturnatten med många konstnärer, musiker, konsthantverkare m fl. Evenemangen kommer att pågå i en rad olika lokaler såsom Biblioteket, Bråhögshallen, Rådhuset, Pilegården/Medelpunkten  och S:t Staffans församlingsgård.

Liksom föregående år kommer konstnärer med allehanda specialiteter att visa sina alster och musiker kommer att framföra skön musik.

Under fredagen koras årets Lions Kulturstipendiat. Denne kulturpristagare tror vi kommer att uppskattas av vår kära publik.

5580426669_f3243e6b1e

Lördagen den 24 oktober kommer att gå i sångens och musikens tecken.

Organisten Alissa Tomac kommer att hålla i en workshop på S:t Staffans församlingsgård under dagen. Eftermiddagen ägnas åt en Körfestival och en konsert som leds av körledare från Kyrkan och Musikskolan.

Under Kulturnattens två dagar och flera veckor innan kommer Lions att sälja lotter till det attraktiva Kulturlotteriet.

Kulturnatten är ett Lionsarrangemang i nära samarbete med Staffanstorps kommun och S:t Staffans församling.

Hela det samlade jubileumsprogrammet kommer du att finna i tidningen Spegeln och Kulturnattsbilagan som kommer i din brevlåda den 11 -12 oktober.

Translate »

Pin It on Pinterest

Share This