Lionsutbildning i kvinnligt självförsvar

Tommy Karlsson från KFUM Malmö Taekwondo tillsammans med deltagare från tidigare självförsvarskurs, instruktör i kvinnligt självförsvar

Instruktör Tommy Karlsson med deltagare från den tidigare självförsvarskursen.

I höstas genomförde Lions Club Staffanstorp i samverkan med KFUM Malmö Taekwondo och instruktören Tommy Karlsson en lyckad utbildning i kvinnligt självförsvar på Bråhögshallen. Ett 25-tal damer av varierande ålder deltog och dessa uttryckte sin uppskattning över vad de fått lära sig i ämnet.

Eftersom vi fått frågor från ett flertal damer om det blir fler utbildningar, ser vi från Lions att det är angeläget att ordna en ny kurs. Denna är planerad till lördagen den 29 april 2017 kl.13.00 på Bråhögshallen vänder sig både till nya intresserade damer såväl som till de som redan i våras fått utbildningen. Tommy Karlsson kommer att leda denna kurs tillsammans med sin fru Ann-Charlotte.

Varför ordnar Lions denna kurs frågar man sig? Lions har ett motto som lyder som såhär:

 

Mottot vi i Lions Sverige arbetar efter är: För samhällsansvar och livskvalitet.   Ett av Lions syften är: Att genom aktiva insatser bidra till en positiv samhällsutveckling. Med detta menar vi: Att kvinnor skall kunna röra sig fritt i samhället utan att riskera bli utsatta för övergrepp!  Men, om så sker, skall gärningsmannen få känna på och fram för allt att få reda på att det straffar sig att utsätta våra kvinnor för våld och övergrepp!

Du kvinna mellan 15 -100 år gamla är välkomna. Det enda du behöver ha med dig är en flaska vatten och ha en ledig plagg på sig. God stämning och många skratt garanteras!  Och du, vi i Lions Club  vill värna om våra medborgare och därför är denna kurs gratis  för er kvinnor,

Tommy Karlsson från KFUM Malmö Taekwondo, instruktör i kvinnligt självförsvar

Tommy Karlsson,

Anmäl dig senast den 25 april 2017

[si-contact-form form=’7′]

Lions club Staffanstorp

Hans Wentzel

Translate »

Pin It on Pinterest

Share This