LIONS CLUB HÖSTLOPPMARKNAD STÅR FÖR DÖRREN.

Lions Club Staffanstorp håller just nu på att förbereda sig för höstens stora händelse- Lions Loppmarknad på Gamla sockerbruket, Sockerstan.

Vi har fått många gåvor av våra kommuninvånare och dessa är av mycket hög kvalité. Många gåvor är allt från i stort sett nya och lite använda till antika med en touch från svunna tider. Inför denna första loppis för säsongen kan vi konstatera att våra lokaliteter är fyllda till bristningsgränsen vilket gör att det blir extra roligt för oss. Vi tror att alla som besöker oss kommer att göra verkligt goda fynd hos oss eftersom vi strävar att få vår loppis till att vara en kvalitets- loppis.

Vi öppnar våra grindar i god tid före loppisen så att du kan parkera din bil inne på området. Vår personal tar emot dig och vi ber om en liten slant av dig, närmare bestämt 20 kronor per vuxen.

Söndagen den 11 oktober är dagen för loppisen som startar kl 11.00 och pågår under två timmar. Kl 13.00 slutar loppisen och detta förkunnas genom att vår Loppisgeneral Anders Nordborg blåser i sitt signalhorn.

Loppisen är förlagd till två försäljningsställen, dels till höger i samma hus som Posten finns dels till vänster Potatisladan från entrén räknat.

I Potatisladan säljes möbler och övriga ting i byggnaden till höger (Posthuset).

Vår systerklubb Lions Club Vikingen säljer Lundaknakar från sin serveringsvagn inne på området.

Lions Club Staffanstorp hälsar våra besökare hjärtligt välkomna till Lions Club Staffanstorps höstloppis.

Translate »

Pin It on Pinterest

Share This