Deprecated: Required parameter $location follows optional parameter $post_types in /customers/9/1/b/lionsstaffanstorp.se/httpd.www/wp-content/plugins/monarch/monarch.php on line 3783 LIONS CLUB STAFFANSTORP BJUDER PÅ JULGRÖT - Staffanstorp Lions Club

Så börjar julen närma sig och med den då Lions Club Staffanstorp brukar bjuda alla som hittar till våra grötstånd på risgrynsgröt och saftsås.

Detta har vi gjort i ett antal år och tror att det är ett uppskattat inslag under dessa julskyltningsdagar.

Vi börjar på Torget i Staffanstorp julskyltningsdagen, lördagen den 28 november klockan 11.00 med vår servering. Denna pågår fram till klockan 15.00.

Julgröt i HjärupNästa tillfälle är på Jakriborg i Hjärup helgen den 12 och 13 december mellan klockan 11.00 till 17.00.

Uppslutningen brukar vara fantastisk och många uttrycker sin uppskattning av att bli serverad gröten som sitter bra om vädret är lite kyligt.

Passa på tillfället och gå en runda både i Staffanstorp och Hjärup. Det brukar vara välbesökta arrangemang med både uppträdande och försäljning av allehanda slag och ting.

Som sagt, vi tar ej betalt för gröten men vi är mycket tacksamma om man lägger en slant i våra insamlingsbössor som står på serveringsdisken. Alla insamlade pengar går oavkortat till välgörande ändamål.

VÄLKOMNA!

Translate »

Pin It on Pinterest

Share This