I söndags den 9 november var det dags för LIONS CLUB Staffanstorp att öppna upp dörrarna för en av de sedvanliga loppisarna, den sista för detta år.

Våra trogna givare av ”Loppor” hade under de senaste månaderna skänkt oss många olika ting, stort som smått. Vi som tar emot lopporna tycker att det alltid är trevligt att möta alla dessa trevliga människor som kommer med sina gåvor.

Som vanligt började man köa redan klockan halv elva på förmiddagen utanför vår lokal på Sockerbruket. När klockan slog elva utbröt rena maratonstarten. Kunderna kom in i lokalen och när man iakttog vad som skedde, såg man tydligt att många redan visste vart de skulle ta vägen i lokalen.

Skall vi säga, som vanligt, hade vi gott om prima varor och prylar som bytte ägare under de två timmar som vi hade öppet. Denna loppmarknad hade vi dessutom en särskild avdelning inför julen med allehanda prylar som hör denna högtid till, vilken var livligt besökt.

Loppisgeneralen Anders Nordborg som med fast hand såg till att allt fungerade enligt planerna berättar att nytt för denna loppisen var att vi införde en liten entréavgift på 20 kronor per vuxen. Detta gällde både för de som kom till fots och de som kom med bil. Bilen parkerade man gratis i anslutning till loppisen. Detta med att Lions Club infört en entréavgift mottogs positivt av de flesta besökande.

Avgiften infördes på grund av ökade omkostnader för vår verksamhet.

Från LIONS CLUBS sida vill vi tacka alla våra besökare som på olika sätt stöder vår verksamhet. De pengar vi får av er går alltid oavkortat till vår hjälpverksamhet och vi tycker att det är fantastiskt roligt att kunna hjälpa enskilda och organisationer med de pengar och prylar som ni skänker och som vi samlar in.

Foto: Torun Sandberg. Trängseln var stor runt alla våra försäljningsstånd.

Foto: Torun Sandberg. Trängseln var stor runt alla våra försäljningsstånd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anders Nordborg Loppisgeneral

Loppisgeneralen Anders Nordborg hälsade alla mycket välkomna och han såg glad ut eftersom allt var på plats inför loppisen.

 

 

 

 

 

 

 

Denna gång, säger Anders, hade vi hela hallen full av prima saker och ting, dessutom ett särskilt stånd för allehanda julprylar. Prima möbler hittade man i vår gamla loppisladan.

 

 

 

 

 

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Share This