Söndag 8 maj kl 11 – 13 på Sockerbruket

Lions Loppmarknad är, liksom Lions Bonnamarknad, ett mångårigt återkommande evenemang i Staffanstorp. Loppmarknaden har tusentals besökare från när och fjärran, som uppskattar det rika utbudet av ”loppisprylar”. Utbudet i år är inget undantag, här finns allt!!

Lions Loppis_ovanifrån som visa det stora utbudet

Lions Loppmarknad i väntan på köpare

De loppisprylar vi säljer är skänkta av kommunens invånare plus en del innevånare från andra kommuner. En insamling som pågår under hela året. Är det så att du har något säljbart som du vill skänka till Lions Loppmarknad i Staffanstorp är du välkommen till vår lopplokal på Sockerbruket varje helgfri lördag kl 10 – 13.

Ett stort tack till alla er som har skänkt eller skänker loppisprylar till vår marknad.

Välkommen att fynda på Lions Loppmarknad söndagen den 8 maj kl 11 – 13 på Sockerbruket.

Som vanligt började man köa redan klockan halv elva på förmiddagen utanför vår lokal på Sockerbruket. När klockan slog elva utbröt rena maratonstarten. Kunderna kom in i lokalen och när man iakttog vad som skedde, såg man tydligt att många redan visste vart de skulle ta vägen i lokalen.

Loppisgeneral Anders Nordborg

Loppisgeneral Anders Nordborg

Skall vi säga, som vanligt, hade vi gott om prima varor och prylar som bytte ägare under de två timmar som vi hade öppet.

Våra trogna givare av ”Loppor” hade under de senaste månaderna skänkt oss många olika ting, stort som smått. Vi som tar emot lopporna tycker att det alltid är trevligt att möta alla dessa trevliga människor som kommer med sina gåvor. Loppisgeneralen Anders Nordborg som med fast hand såg till att allt fungerade enligt planerna. Bilen parkerar man gratis i anslutning till loppisen. Detta med att Lions Club infört en entreavgift har mottagits positivt av de flesta besökande.

Avgiften infördes på grund av ökade om kostnader för vår verksamhet.

Från Lions Clubs sida vill vi tacka alla våra besökare som på olika sätt stöder vår verksamhet. De pengar vi får av er går alltid oavkortat till vår hjälpverksamhet och vi tycker att det är fantastiskt roligt att kunna hjälpa enskilda och organisationer med de pengar och prylar som ni skänker och som vi samlar in.

Translate »

Pin It on Pinterest

Share This