Söndag 7 maj kl 11-13 är det Lions Loppmarknad på Sockerbruket

Lions Loppmarknad är, liksom Lions Bonnamarknad, ett, sedan 1964, återkommande evenemang i Staffanstorp. Loppmarknaden har tusentals besökare från när och fjärran, som uppskattar det rika utbudet av “loppisprylar”. Utbudet i år är inget undantag, här finns allt!

Skylt vid Dalbyvägen som visar att du kan lämna loppor mellan 10:00 och 13:00 var helgfri lördag.

Varje gång loppmottagningen är öppen står denna skylt ute vid Dalbyvägen vid infarten till sockerbruket.

De loppisprylar vi säljer är skänkta av kommunens invånare plus en del från övriga i andra kommuner. En insamling som pågår under hela året. Är det så att du har något säljbart som du vill skänka till Lions Loppmarknad i Staffanstorp är du välkommen till vår lopplokal på Sockerbruket varje helgfri lördag kl 10 – 13.

Ett stort tack till alla er som har skänkt eller skänker loppisprylar till vår marknad.

Välkommen att fynda på Lions Loppmarknad söndagen den 7 maj kl 11 – 13 på Sockerbruket.

 

 

En helt vanlig loppis 

Som vanligt börjar man köa redan klockan halv elva på förmiddagen utanför vår lokal på Sockerbruket. När klockan slår elva utbryter rena maratonstarten. Kunderna kommer in i lokalen och när man iakttar vad som sker, ser man tydligt att många redan vet vart de skall ta vägen i lokalen.

Skall vi säga, som vanligt, har vi gott om prima varor och prylar som byter ägare under de två timmar som vi har öppet.

Våra trogna givare av “Loppor” har under de senaste månaderna skänkt oss många olika ting, stort som smått. Vi som tar emot lopporna tycker att det alltid är trevligt att möta alla dessa trevliga, härliga människor som kommer med sina gåvor. Loppisgeneralen Anders Nordborg som med fast hand ser till att allt fungerar enligt planerna. Bilen parkerar man gratis i anslutning till loppisen.

Från LIONS CLUBS sida vill vi tacka alla våra besökare som på olika sätt stöder vår verksamhet. De pengar vi får av er går alltid oavkortat till vår hjälpverksamhet och vi tycker att det är fantastiskt roligt att kunna hjälpa enskilda och organisationer med de pengar och prylar som ni skänker och som vi samlar in.

Translate »

Pin It on Pinterest

Share This