Inte var det länge sedan som vi var ute och tittade på fjolårets julskyltning. Nu är det dags igen och Lions Club Staffanstorp är redan ” på tårna” med att förbereda för den kommande julhelgen.

grotutdelningSom vanligt bjuder vi alla som hälsar på oss på tomtegröt och saftsås i Staffanstorp inne på Torget framför Rådhuset på Julskyltlördagen, den 26 november mellan klockan 10 till 16. Gröten bjuder vi på men vill du vara givmild och lägga en liten slant i vår bössa blir vi alldeles extra glada. De pengar som du lägger i vår bössa går oavkortat till välgörande ändamål som bidrag eller stipendier till behövande.

En god gärning som alltid känns extra bra i juletider.

Vi fortsätter med att dela ut gröt och saftsås helgen den 10 och 11 december på Julmarknaden på Jakriborg, Hjärup. Vi slår upp portarna kl 11 och fortsätter fram till kl. 17. Vanligtvis brukar grötkön ringla sig fram till grötståndet för våra besökare är riktigt duktiga på att äta vår gröt. Lionsfolket ligger i startgroparna med att tillreda gröten och vi lovar att vi har gröt så att det räcker för alla våra besökare.

Staffanstorp Lions Club hälsar alla, ung som gammal, välkomna till julmarknaderna och våra grötstånd för att smaka in julen

Translate »

Pin It on Pinterest

Share This