Stolar i Kalifornien inköpta på Lions Club Staffanstorps loppmarknad

Det finns säkert många berättelser om saker som införskaffats på Lions loppmarknad i Staffanstorp som är både roliga och intressanta. Här kommer en berättelse som hör till kategorin intressanta.

En god vän till mig köpte möbler av Lions Club Staffanstorp för några år sedan. På den tiden var vi kollegor på samma företag i Lund. Vi reste en del tillsammans och vi kom att tala om Lions loppmarknad i Staffanstorp och vilka fynd man kan göra där. John som han heter visade sig vara intresserad av rustika möbler som helst skall ha några år på nacken och på så sätt visat sin styrka genom att fortfarande vara vackra och funktionella. De får gärna vara lite charmigt slitna för att passa hans smak. John köpte stolar, bord och två soffor som han var mycket nöjd med. Efter en tid fick John en anställning i Helsingfors dit han flyttade med sina Lions möbler som han kallade dem. Efter två år i Helsingfors flyttar John hem, inte till Sverige utan till USA. Han är nämligen Amerikan. Nu mera bor John i Kalifornien. Vi håller kontakt via Facebook och helt nyligen lägger han upp några bilder på sin nya lägenhet. Och vad ser jag då? Jo, på bilden har John börjat möblera sin lägenhet med stolarna från Lions i Staffanstorp som han fraktat hela vägen över atlanten.

Här bor John numera

När jag frågar så berättar John att sofforna är på väg med båt.

Detta måste vara de mest beresta Lions möbler vi fått höra berättats om hittills.

Har ni någon liknade berättelse så hör av er. Ni kan skriva i kommentarrutan nedan.

Nu på söndag den 12 februari har vi nästa loppmarknad. Vi öppnar portarna kl 11:00 och stänger kl 13:00. Kom i tid och fynda bland våra fina loppor. Platsen är Sockerbruksområdet i Staffanstorp.

Translate »

Pin It on Pinterest

Share This