Söndagen den 9 november är det dags igen för LIONS CLUB Staffanstorp att öppna upp dörrarna för en av de sedvanliga loppisarna.

Våra trogna givare av ”Loppor” har under de senaste månaderna skänkt oss många olika ting, stort som smått. Vi som tar emot lopporna tycker att det alltid är trevligt att möta alla dessa trevliga människor som kommer med sina gåvor.

Som vanligt börjar man att köa redan klockan halv elva på förmiddagen utanför vår lokal på Sockerbruket. När klockan slår elva, utbryter rena maratonstarten, våra kunder kommer in i lokalen och när man iakttar vad som sker, ser man tydligt att många redan vet vart de skall ta vägen till våra stånd i lokalen.

Skall vi säga, som vanligt, har vi gott om prima varor och prylar som byter ägare under de två timmar som vi har öppet. Denna loppmarknad har vi dessutom en särskild avdelning inför julen med allehanda prylar som hör denna högtid till, vilken normalt är livligt besökt.

Loppisgeneralen Anders Nordborg som med fast hand ser till att allt fungerar enligt planerna berättar att nytt för denna loppisen är att vi kommer att införa en liten entréavgift på 20 kronor per vuxen. Detta gäller både för de som kommer till fots och de som kommer med bil. Bilen parkerar ni gratis i anslutning till loppisen.

Från LIONS CLUBS sida vill vi på förhand tacka alla våra besökare som på olika sätt stöder vår verksamhet. De pengar vi får av er går alltid oavkortat till vår hjälpverksamhet och vi tycker att det är fantastiskt roligt att kunna hjälpa enskilda och organisationer med de pengar som vi samlar in.

 

Jingel om vår loppis på Guldkanalen

Foto: Torun Sandberg. Trängseln var stor runt alla våra försäljningsstånd.

Foto: Torun Sandberg. Trängseln var stor runt alla våra försäljningsstånd.

AndersN

Loppisgeneralen Anders Nordborg hälsar alla mycket välkomna och han ser glad ut eftersom allt är på plats inför loppisen. Denna gång, säger Anders, har vi hela hallen full av prima saker och ting, dessutom en särskilt stånd för allehanda julprylar. Prima möbler hittar du i vår gamla loppislada.

Translate »

Pin It on Pinterest

Share This