Söndagen den 24 november var det dags igen för LIONS CLUB Staffanstorp att öppna upp dörrarna för en av de sedvanliga loppisarna. Våra trogna givare av ”Loppor” har under de senaste månaderna skänkt oss många olika ting, stort som smått. Vi som tar emot lopporna tycker att det alltid är trevligt att möta alla dessa trevliga människor som kommer med sina gåvor.

Som vanligt började man att köa redan klockan halv elva på förmiddagen utanför vår lokal på Sockerbruket. När klockan slår elva, utbryter rena maratonstarten, våra kunder kommer in i lokalen och när man iakttar vad som sker, ser man tydligt att många redan vet vart de skall ta vägen till våra stånd i lokalen.

Skall vi säga, som vanligt, hade vi gott om prima varor och prylar som bytte ägare under de två timmar som vi hade öppet. Denna loppmarknad hade vi dessutom en särskild avdelning inför julen med allehanda prylar som hör denna högtid till, vilken var livligt besökt.

Foto: Torun Sandberg. Trängseln var stor runt alla våra försäljningsstånd.

Foto: Torun Sandberg. Trängseln var stor runt alla våra försäljningsstånd.

En livlig kommers kunde vi konstatera pågick och det var ”knökfullt” av köpare runt alla försäljningsställena ända fram till dess att slutsignalen blåstes av vår Loppisgeneral Anders Nordborg som med fast hand såg till att allt fungerade enligt planerna.

Från LIONS CLUBS sida vill vi tacka alla våra besökare som på olika sätt stöder vår verksamhet. De pengar vi får av er går alltid oavkortat till vår hjälp-verksamhet och vi tycker att det är fantastiskt roligt att kunna hjälpa enskilda och organisationer med de medel som vi samlar in.

Foto: Torun Sandberg. Väntan inför instormningen.

Foto: Torun Sandberg. Väntan inför instormningen.

Translate »

Pin It on Pinterest

Share This