Joachim Wingårdh

Lionpresident Joachim Wingårdh

Det är ju en glad marknad och vi vill att alla besökare ska vara glada, med andra ord en helt igenom positiv marknad. Vi i Lions Club har nu arrangerat denna fantastiska marknad i 45 år. Den har i runda slängar inbringat över nio miljoner kronor, i dagens penningvärde, som vi ograverat delat ut till behövande i världen, i Sverige och i kommunen. Vi är väldigt stolta över detta och tacksamma för att ni, kära, glada Bonnamarknadsbesökare har gjort det möjligt genom att bidra till detta. Vi arbetar oförtrutet vidare med marknaden och är också väldigt stolta över det stöd och uppmuntran vi får från kommunen. Utan denna hade vi inte kunnat vara i centrum av Staffanstorp och inte haft den utomordentliga underhållning som äger rum på Torget utanför Rådhuset under dagarna tre. Vår ambition är inte bara att samla in medel till vår välgörande verksamhet, utan även att ge Staffanstorps kommuns invånare underhållning i form av Tivoli, Knallare, artister, Serveringstält och loppmarknad, allt på samma gång. Läs noga igenom detta ”Bonnamarknadsblad” och besök de attraktioner du finner intressanta.

Vi är också stolta att kunna dela ut vårt stora stipendium om 20 000 kr till någon eller några välförtjänta inom kommunen. Utdelningen sker på scenen på söndagen den 10 maj, se program.

Tre gånger om året har vi Loppmarknad. Vi samlar in överblivna ”prylar” varje lördag mellan 10 och 13. Det är fantastiskt att se hur man kan återbruka en massa saker istället för att kasta bort dem och att vi dessutom får in medel på detta. En fin sak i vårt slit- och slängsamhälle. Så lämna gärna in dina utrangerade saker du också.

Det vi gör inom Lions Club Staffanstorp kan Du läsa om på vår hemsida

https://www.lionsstaffanstorp.se/, vilken hela tiden uppdateras med aktuella händelser och

artiklar.

Är du intresserad av denna typ av verksamhet och vill dra ditt strå till stacken, kontakta oss då via vår hemsida, lionsstaffanstorp.se eller prata med någon av oss på markanden. Vi behöver nya och fr a yngre medlemmar i vår klubb. Vi är nu 34 medlemmar.

Glöm inte vårt loppis söndagen den 10 maj ute på sockerbruksområdet mellan kl 11 0ch 13.

Välkommen till årets ”Bonnamarknad”

Lions Club Staffanstorp

Joachim Wingårdh

Lionpresident

Translate »

Pin It on Pinterest

Share This